Forumi i Qytetit

Jep një ide për qytetin:

Idetë e fundit të mbërritura në forum:

21 Mars 2016

Rruget jane shume te prishura ne lagjen time!

Media bashkengjitur

Bëhu pjesë e diskutimit


21 Mars 2016

Ne lagjen ku une jetoj nuk ka te pakten nje park te vogel dhe disa stola ku te qendrojne pleqte dhe femijet!

Media bashkengjitur

Bëhu pjesë e diskutimit